Instagram-valmentaja Satu Gulle hymyilee tietokoneen takana.

Valmennusryhmä

Valmennusryhmässä liityt innokkaaseen yrittäjien ja sosiaalisen median vaikuttajien joukkoon, jotka haluavat kasvattaa Instagram-näkyvyyttään orgaanisesti! Neljän viikon aikana opit menestyvän Instagram-tilin perusteet, pääset ottamaan opit käytäntöön ja saat henkilökohtaista ohjeistusta siitä, mitkä keinot toimivat sinun Instagram-tilisi kasvattamiseen ja kohderyhmän tavoittamiseen. Valmennuksen jälkeen voit liittyä ilmaiseen Instagram-yhteisöön muiden valmennukseen osallistuvien kanssa. 

  • Menestyvän Instagram-tilin perusteet
  • Ohjeistus oman tilin kasvattamiseen ja oppien käytäntöön ottamiseen
  • Henkilökohtainen ohjaus ryhmän Zoom-tapaamisessa
  • Yksilöllinen suunnitelma tilisi kehittämiseen
  • Jatkuva tuki koko valmennuksen ajan
  • max. 30 osallistujaa
  • Kesto: 4 viikkoa
  • Hinta: 329€ (sis. alv)
  • Alustat: Facebook ja Zoom

Seuraava valmennusryhmä:
ma 12.7.2021 - su 8.8.2021

Ilmoittautuminen ryhmävalmennukseen

Kokemuksia valmennusryhmästä

Olin käynyt jo muutamassa Instagram-valmennuksessa ennen Sadun verkkovalmennusta. Vasta Sadulta sain kuitenkin ison tukun konkreettisia ja riittävän helposti toteutettavia ohjeita Instagram-tilieni työstämiseen ja sen myötä näkyvyyden ja seuraajamäärien kasvattamiseen. Sadun verkkovalmennuksesta sai mukavasti sekä yleisiä ohjeita että juuri minulle tilikohtaisesti räätälöityjä vinkkejä. Kaiken lisäksi Satu on sympaattinen ja auttavainen tyyppi. Suosittelen!
Karoliina Ahola / @tilitoimistomandaatti
Osallistuin kaksi vuotta sitten ihanan Satun valmennusryhmään! Satu on mielestäni Suomen paras valmentaja ja moni menestyksekkään tilin ylläpitäjä on saanut oppinsa Satulta! Niin myös minäkin. Toki myös oma intohimo uuden oppimiseen auttaa paljon. Valmennuksen tiiviistä yhteisöstä muiden ihanien ryhmäläisten kanssa on muodostunut oma Instagram-perhe.
Jonna Tykkä / @jonnatykkaa
Pakko tässä kohtaa jo sanoa, että on todella siistiä kun saa vihdoin vastauksia näihin somemaailmassa mietityttäneisiin kysymyksiin. Some kun on itselle TODELLA tärkeä työkalu ja tuntui aina, ettei mistään saa järkevästi tietoa, mikä olisi paras tapa siellä toimia. Kunhan vaan kokeili parhaansa, mutta seuraajamäärä ei vain noussut. Olen myös halunnut saada nimenomaan Instagramin ensisijaiseksi kanavaksi, sillä Facebook alkaa tuntua niin vanhanaikaiselta. Siellä mulla vaan on enemmän seuraajia, vielä. Joten nyt on hienoa kun on saanut tosi paljon ahaa-elämyksiä ja alkaa löytyy se oma uusi linja. Ihan intona taas luon uutta ja muokkaan kuvia. Joten kiitos isosti jo nyt Satu! Todella selkeän ja kattavan paketin oot meille tehnyt. Tämä tulee olemaan todella tärkeä osa mun yrittäjyyttä. Kiitos!
Henna Poikonen / @korsonasemanpuoti