Instagram-kasvuvalmentaja Satu Gülle nojaa seinään.

Kuka tietojasi käsittelee?

Satu Gülle
https://www.satugulle.fi

Vastuu- ja yhteyshenkilö

Satu Gülle

satu@satugulle.fi
040 770 4913

Kenen tietoja käsittelemme

Käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, jos olet meidän:

  • Asiakas (yhteyshenkilö tai yhteyshenkilöt)
  • Potentiaalinen asiakas
  • Verkkosivujemme käyttäjä

Suhtaudumme henkilötietoihin ja niiden käsittelyyn äärimmäisellä huolellisuudella.

Miksi käsittelemme tietojasi ja mitä tietoja keräämme

Käsittelemme tietojasi asiakas- tai yhteistyösuhteen hoitamiseksi ja palveluidemme markkinoimiseksi.

Alla olemme avanneet käsittelyämme, riippuen siitä mihin mainittuun ryhmään kuulut.

Asiakkaamme

Säilytämme sinusta tietoja, joiden avulla voimme pitää sinuun yhteyttä. Näitä tietoja ovat etunimi, sukunimi, yritys, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi asiakkaan yrityksestä keräämme yrityksen tiedot sekä laskutustiedot laskutuksen hoitamiseksi. Käsittelyperusteena toimii sopimuksemme.

Potentiaalinen asiakkaamme

Käsittelemme tietojasi palveluidemme markkinointiin, pitäen sisällään mainokset ja muut suorat yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median palveluiden kuten Facebookin, LinkedInin ja Instagramin kautta. Tällainen tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Potentiaalisesta asiakkaasta keräämme tietoja, joiden avulla pystymme tunnistamaan sinut (etunimi, sukunimi, yritys, puhelinnumero ja sähköposti). Yrityksenä pyrimme tunnistamaan ne tahot, joiden kanssa potentiaalisesti me voimme tehdä yhteistyötä.

Yrityksenä emme häiriköi sähköpostilla (spam) tai käytä arveluttavia asiakashankinnan keinoja.

Verkkosivujemme käyttäjä

Keräämme tietoa sivustomme käytön analysointiin, tilastolliseen seurantaan ja sisällön kiinnostavuuden arviointiin. Tietojen avulla voimme parantaa verkkosivuston toimivuutta, suunnitella sinulle hyödyllisempää ja kiinnostavampaa sisältöä sekä näyttää sinulle verkkokäyttäytymiseesi perustuvia mainoksia. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä sivustollamme suoritettuja toimintoja voida liittää tiettyyn henkilöön. Voit estää verkkokäyttäytymiseesi perustuvien mainosten näyttämisen poistamalla ja kieltämällä evästeet selaimellasi.

Verkkosivujemme käyttäjänä näemme asioita kuten “näin monta käyttäjää on käynyt sivulla x”, “näin monta käyttäjää klikkasi linkkiä”.

Mikäli jätät verkkosivujemme kautta yhteydenottopyynnön käsittelemme tietojasi jollakin ylläolevista tavoista, riippuen mihin ryhmään kuulut.

Mistä tiedot saamme

Keräämme ja saamme tietosi seuraavista lähteistä:

  • Tyypillisesti saamme tiedot sinulta itseltäsi, esimerkiksi verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen tai muun henkilökohtaisen vuorovaikutuksen kautta. Henkilötietojen antaminen on edellytys asiakassuhteen/työsuhteen syntymiselle ja hoitamiselle.
  • Verkkosivujemme käytöstä kerättynä

Kuka muu tietojasi käsittelee?

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia tietojen käsittelyssä:

Google

Kolmansilla osapuolilla ei ole itsenäistä oikeutta käyttää meiltä saamiaan tietoja toimeksiantoa laajempaan käyttöön. Varmistamme, että kaikki palveluntarjoajamme, joille tietojasi luovutamme, noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Emme luovuta tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla, ellet itse selkeästi sitä pyydä tai valtuuta meitä tekemään, tai ellei tietojen luovuttamiseen ole jokin laissa määritelty ja tarpeellinen oikeudellinen syy.

Emme koskaan myy tietojasi kenellekään.

Riippumatta tietojenkäsittelijästä Satu Gülle vastaa kaikista kerätyistä henkilötiedoista henkilöille suoraan, eikä vieritä vastuuta missään tilanteissa muille.

Miten kauan käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietoja vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä rekisterin tarkoituksen mukaisessa toiminnassa. Poistamme rekisteristä kaikki tarpeettomat henkilötiedot kahden vuoden välein. Voit pyytää tietojesi poistamista rekisteristä lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen satu@satugulle.fi. Tällöin poistamme tiedot välittömästi kaikista rekistereistämme, mikäli se laki- ja asetukset huomioon ottaen on mahdollista.

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen satu@satugulle.fi

  • Oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.
  • Oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen korjaamista.
  • Oikeus vaatia sinua koskevien henkilötietojen poistamista.
  • Oikeus siirtää tiedot johonkin toiseen järjestelmään, silloin kun tiedot ovat sinun itsesi toimittamia ja tietojen käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen.
  • Oikeus kieltää sinuun kohdistuva suoramarkkinointi tai rajoittaa kiistanalaisten tietojen käsittelyä kunnes asia saadaan ratkaistua.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä henkilötietojasi.
  • Oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä valvontaviranomaiselle.