vintageinteriorxx Pauliinan valokuva.

Instagram-menestystarina: @vintageinteriorxx

Blogi 4.12.2020 Satu Gülle
vintageinteriorxx Instagram-feed iPhonen näytöllä.

"Instagram on vaikuttajille erittäin tärkeä kanava. Kilpailu on kovaa ja oikeanlaisen näkyvyyden saavuttaminen sekä oman kohderyhmän tavoittaminen vaatii paljon työtä. Perustin Instagram-tilini viisi vuotta sitten. Silloin sen toiminnot ja algoritmi olivat täysin erilaisia kuin nykyään. Pohdin usein, millaista sisältöä Instagram arvostaa ja palkitsee näkyvyydellä. Olen ollut turhautunut ja neuvoton, kun tilini oli jumahtanut paikoilleen, enkä tiennyt miten näkyvyyden saisi taas nousuun. Vaikka olin aiheesta kiinnostunut, en halunnut käyttää rajallista aikaani tiedon etsimiseen.

Niinpä en voisi olla kiitollisempi siitä, että löysin Sadun, joka tuntee Instagramin salaisuudet kuin omat taskunsa. Oikea, algoritmiin perustuva tieto on kullanarvoista, kun haluaa kasvattaa Instagram-tiliään menestyksekkäästi. Oma tilini heräsi taas henkiin. Nykyään tililläni on yli 80 000 seuraajan yhteisö, joka edustaa tavoittelemaani kohderyhmää ja saan tehdä yhteistyötä upeiden yrityksien kanssa. 

Instagram on minulle toki erittäin tärkeä työkalu, mutta se on myös paljon muuta. Rakastan vajota sohvan nurkkaan, katsella inspiroivia kuvia ja saada niistä ideoita myös omalle tililleni. On ihanaa, että niin moni inspiroituu myös minun sisällöstäni!"